Bakprylar
Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
osignerat
6 december 2021
hej Kommentar av
Annkie
24 augusti 2009
I många recept står att man ska spänna ett bakplåtspapper kring den löstagbara botten på formen. Jag ska just nu göra en tårta till gästerna och står igen och undrar hur jag ska göra med papperet. Spänna det med papperet på insidan eller så att det kommer ut undertill. Om det är en dum fråga, så kommer här en till. Vad är upp och ner på den lösa bottenplattan. Nu när jag hållit på så ser jag inte ens det. Vilket är insida och vilket är utsida? Finns det någon på akuten som kan hjälpa mig? Jag vet annars inte hur jag ska göra. Desperat är ett milt uttryck just nu. Hjääääääääälp!
Redaktionens kommentar
Försök klä formen invändigt, så hela formen är klädd. Sax är en bra idé! Eller smörj formen noga... Ingen skillnad på formbotten? Då spelar det nog ingen roll vilken du har uppåt!
Kommentar av
Linnea & Chrystal
2 november 2010
Denna sida är jätte bra ! massor med tips och ideér =) varma stora kramar från bakmonstren xD MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! GlutenfrittGlutenfritt helt enkeltPeppar&Salt har glutenfria recept och inspiration till alla måltider! Din egen müsliblandning med mandel och quinoapuffar kan förgylla den gråaste vintermorgon. Bärlyx!Smak av sommarKanske har du frysen full av trädgårdens och skogens skörd? Annars hittar du bären i frysdisken året om. Ta mellanmålet till nya höjder med en härlig hallonsmoothie, eller koka kräm på dina egna favoritbär! Köpevarianten kan aldrig mäta sig med din egen nyponsoppa en kylig morgon... Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Skriv din kommentar här!