Det finns tidlös fika, som alltid passar. Tigerkakan hör dit!
Fikatrender kommer och går. Och visst är det roligt att prova något nytt till kaffet. Men sen finns kakorna som alltid kommer tillbaka. Klassiska sockerkakor med olika smaksättning är svårslagna som fikabröd. Lättbakade, billiga, snabba, hållbara och fantastiskt goda!
Vi tipsar om några klassiska favoriter som alltid passar: Chokladsockerkaka, citronsockerkaka, kardemummakaka eller en god tigerkaka. Alla funkar lika bra till finfika som på barnkalas.
Och så ska man såklart inte förakta en enkel sockerkaka. Nybakad och fortfarande ljummen står den sig lätt genom alla trender!
sockerkakor.se
I många recept står att man ska spänna ett bakplåtspapper kring den löstagbara botten på formen. Jag ska just nu göra en tårta till gästerna och står igen och undrar hur jag ska göra med papperet. Spänna det med papperet på insidan eller så att det kommer ut undertill.
Om det är en dum fråga, så kommer här en till.
Vad är upp och ner på den lösa bottenplattan. Nu när jag hållit på så ser jag inte ens det. Vilket är insida och vilket är utsida?
Finns det någon på akuten som kan hjälpa mig?
Jag vet annars inte hur jag ska göra. Desperat är ett milt uttryck just nu.
Hjääääääääälp!