Blåbärs- och hallonmuffins med grahamMuffins är mums! Detta recept kombinerar hallonsylt med blåbär till lagom saftiga muffins. Du behöver
Gör så här:10 stora muffins Smält smöret eller låt det bli mycket mjukt. Vispa ägg och socker luftigt. Blanda mjölerna och bakpulver noga. Blanda ner smöret i ägg- och sockersmeten. Rör ner mjölet, omväxlande med mjölken och blanda till en slät smet. Tillsätt sylten och bären och blanda försiktigt. Dela upp i stora muffinsformar och grädda i 225 grader i cirka 15 minuter. Servera med vaniljsås eller grädde och lite sylt som dekoration. ![]() Kommentar av
Dragana
4 december 2010
Perfekta ![]() ![]() Kommentar av
osignerat
4 december 2010
Perfekta! ![]() ![]() Kommentar av
Lillemor
26 november 2010
Skulle gärna vilja trycka ut ett recept àt gàngen, men hur? ![]() ![]() Kommentar av
Matilda
15 september 2009
mumms de låter gott ska göra den på en gång! ![]() ![]() Kommentar av
emelie kladdkaka
26 juli 2010
Hej, jag skulle uppskatta om du lade ut bilder på dina bakverk, eftersom en medelmåttig hjärna som jag har inte förstår konceptet annars! Med redigt vänliga hälsningar emelie älskar kladkaka . :D ![]()
|
|
ABSOLUT UNDERBARA! SUPER GODA! GJORDE MED FÄRSKA HALLON ISTÄLLET FÖR BLÅBÄR!