Kommentar av
Fanny
31 augusti 2012
Du kan testa göra micromuffins? Snabbt, gott och enkelt! Kommentar av
Anita
10 juli 2012
Du kan baka flottyrringar Kommentar av
anna
12 maj 2012
Ja det är choklad bollar. Kommentar av
osignerat
24 augusti 2011
typ nej Kommentar av
Anna
30 maj 2011
Rocky Road finns ju med. Man behöver micro eller spis för att smälta chokladen, men ugn behövs inte. Kommentar av
/julia, hanna
2 maj 2011
snälla säg att det finns någonting att baka utan ugn!!?? Svar av Namn/signatur
11 maj 2012
CHOCKLAD BOLLAR KRÄVER INTE UGN:) Kommentar av
osignerat
7 februari 2011
Chokladbollar och cheesecake är gott och kräver ingen ugn, dessutom kan man variera dem lite efter tycke och smak! Kommentar av
fs
2 december 2010
chokladbollar! MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Tillbehör till grillfestenModiga tillbehör till grillenDet är lätt att stirra sig blind på huvudrätten, men det är tillbehör som gör grillningen till fest! Tomatsalsa är vacker och passar till det mesta. SmåkakorKnapriga småkakor till finfikan!Störst är inte alltid bäst. Klassiska småkakor är svårslagna på kakfatet, prova spröda mandelkakor med russin! SmåkakorFrön som sätter smakFrön och nötter ger smak åt de flesta bakverk. Använd skalade solrosfrön för att baka nötiga limpor och grova surdegsbröd. Rosta dem i en het panna och strö fröna över salladen. Eller använd dem som smakhöjare och bas i läckra solrosbollar. Till fikat passar lättbakade småkakor alltid bra! En variant på russinkakor med solrosfrön och grahamsmjöl ger härligt nötig smak. Helt utan nötter. Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|
Ja mariakex kaka
Mariakex helst fyrkantiga,mjölk att doppa kexen i,chokladmouse ,vaniljkräm.vitchokladmouse,smält blockchoklad blandad m gräddetill garnering.fyrkantig form vänd kexen i mjölken ett i taget lägg kant ikant ett lager i formen,bre över chokladmousen ca0,5mmnästa lager kex doppade imjölk osv ställ kakan i kylen över natten gör så många lager du vill perfekt party kaka går åt som smör